MaciekS
|
|
« Odpowiedz #15 : Styczeń 16, 2023, 02:35:56 am » |
|
Dwa razy lakierem matowym pedzlowałem. Może na żywo troche mniej się świeci.
|
|
|
|
|
|
|
MaciekS
|
|
« Odpowiedz #16 : Styczeń 20, 2023, 11:58:32 pm » |
|
Treasure Hunterka...wiuęc 2 modele do końca bandy
|
|
|
|
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #17 : Styczeń 22, 2023, 07:03:33 pm » |
|
Najbardziej podoba mi się kryształek i płomień. Włosy na zdjęciach trochę płasko wyszły.
|
|
|
|
"Wszelki krok, który by odsuwał państwo od omnipotencji, będzie zarazem krokiem postępu dla etyki, oświaty i dobrobytu." Feliks Koneczny
|
|
|
MaciekS
|
|
« Odpowiedz #18 : Styczeń 22, 2023, 09:28:28 pm » |
|
Dzięki za opinie Adam.
Nie zwalniam w tym tygodniu - poniżej sam Zenon we własnej osobie. Demonolog będący kiedyś nadwornym magiem, który przeszedł na ciemną stronę magii.
|
|
|
|
|
|
|
Bayard
|
|
« Odpowiedz #19 : Styczeń 24, 2023, 11:48:08 pm » |
|
Adam, Ty byś wszystko zmatowił A to lód się skrystalizował na ubraniu, dlatego tak się błyszczy Maciek, fajne malowanie Mi niedawno FB przypomniał, jak malowałem swoją- to już 7 lat minęło...
|
|
|
|
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #20 : Styczeń 25, 2023, 08:24:22 am » |
|
Na tym ostatnim zdjęciu różdżka zaczyna się żarzyć i jakiś kolorowy dym wydobywa się z księgi. A potem zauważyłem, że to coś w tle.
|
|
|
|
"Wszelki krok, który by odsuwał państwo od omnipotencji, będzie zarazem krokiem postępu dla etyki, oświaty i dobrobytu." Feliks Koneczny
|
|
|
MaciekS
|
|
« Odpowiedz #21 : Luty 08, 2023, 11:29:17 pm » |
|
Adam, Alek - chętnie zagram we Frostgrave w klubie - kampanie lub pojedyńczą grę.
Napiszcie tylko kiedy.
|
|
|
|
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #22 : Luty 09, 2023, 02:34:54 pm » |
|
Zaproponuj coś, bo ja na razie szykuję się do kampanii starożytnej. W piątek wstępnie mieliśmy porozmawiać i poćwiczyć przepisy.
|
|
|
|
|
|
|
Bayard
|
|
« Odpowiedz #23 : Luty 10, 2023, 01:21:43 pm » |
|
Na pojedynczą grę jakoś można się kiedyś umówić, ale generalnie klubowe kampanie są, jak nazwa wskazuje, klubowe Rezygnacja z członkostwa wiąże się też z tym, że dostęp do udziału w takich przedsięwzięciach jest mocno ograniczony- nie można, niestety, zjeść ciastka i mieć ciastka... Takie są przywileje członków Klubu,
|
|
|
|
|
|
|
MaciekS
|
|
« Odpowiedz #24 : Luty 11, 2023, 01:33:43 am » |
|
Rozumiem w takim razie bawcie się dobrze. Klubowo
|
|
|
|
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #25 : Luty 12, 2023, 07:38:12 pm » |
|
Czy dobrze rozumiem Maćku, że wypisałeś się z klubu?
|
|
|
|
|
|
|
Paweł
Członkowie klubu
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 02, 2023, 07:51:45 am » |
|
Panowie, wchodzę w to. Postaram się znaleźć coś z potworów czego brakuje (z osobnego wątku). Z mojej Frostgrave'owej praktyki wynika że najlepiej gra się gdy ma się 100% potworów z random encounters i tu niestety leży największa bolączka Frosta - wysoki próg wejścia w postaci bestiariusza i terenów. Dlaczego 100%? - do tej pory grałem z wszystkimi zasadami opcjonalnymi w tym z losowym przyjściem potwora po zgarnięciu skarbu. Jest wtedy rzut na tabelkę i fajnie mieć możliwość wystawienia każdej opcji - wierzcie mi, pojawienie się wampira na stole przy nie-wyekspionych bandach potrafi zmusić wszystkich do panicznej ucieczki ze stołu Na początek łatwy do rozegrania jest scenariusz "Mauzoleum" - głównym przeciwnikiem są tam szkielety które dość łatwo i szybko można kupić/wydrukować i pomalować.
|
|
|
|
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 04, 2023, 12:41:01 pm » |
|
Jak pewnie gdzieś pisałem, ja trochę mam gotowe, może nie wszystko specjalnie ładne, a sporo mam do zrobienia (w takim sensie, że mam duży wybór rozmaitych figurek do pomalowania z gier typu Descent i Zombicide). Spis jest w równoległym wątku.
|
|
|
|
|
|
|
|