Alecki
Członkowie klubu
Weteran
|
|
« Odpowiedz #45 : Listopad 05, 2011, 03:28:36 pm » |
|
No proszę. Jestem pod wrażeniem. Może trochę mocniej bym tylko poprzecierał piach na podstawkach
|
|
|
|
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #46 : Listopad 05, 2011, 03:51:27 pm » |
|
To nie jest przecierane, to efekt naturalny po washu, ale mnie się podoba - jest odpowiednio ziemisty i maskuje się z trawą. Zresztą popróbuję jeszcze.
|
|
|
|
"Wszelki krok, który by odsuwał państwo od omnipotencji, będzie zarazem krokiem postępu dla etyki, oświaty i dobrobytu." Feliks Koneczny
|
|
|
rafi
Członkowie klubu
Weteran
|
|
« Odpowiedz #47 : Listopad 06, 2011, 03:26:05 pm » |
|
No bardzo fajne. Jednak co 28mm, to 28mm Ja też niedługo pokażę swoich. A jak się dodaje takie zdjęcia na forum?
|
|
|
|
"Nie chodzi o to, żeby zmieniać świnie przy korycie, tylko żeby im zabrać koryto." JKM
|
|
|
maciek
|
|
« Odpowiedz #48 : Listopad 06, 2011, 06:59:14 pm » |
|
Bardzo ładni.
|
|
|
|
pozdrawiam, maciek
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #49 : Listopad 07, 2011, 11:59:12 am » |
|
Dzięki. Trochę przy nich popsułem (różne takie, na przykład znowu miałem problem z krystalizującym lakierem, oczy czasami są marne, futro takie sobie etc.), ale następni będą, mam nadzieję, lepsi, uczę się. Poza tym na zdjęciach raczej nie widać, a na wyciągnięcie ręki są nawet jeszcze ładniejsi. Dopiero z bliska... Rafi, przy pisaniu wiadomości, pod ramką na tekst, po lewej, jest funkcja: "opcje dodatkowe". Trzeba kliknąć, rozwijają się różności, wybierasz "załącz/przeglądaj/ tu wybierasz plik". Jak chcesz dodać kolejny, to "więcej załączników".
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 08, 2011, 02:15:11 pm wysłane przez Adam »
|
|
"Wszelki krok, który by odsuwał państwo od omnipotencji, będzie zarazem krokiem postępu dla etyki, oświaty i dobrobytu." Feliks Koneczny
|
|
|
maciek
|
|
« Odpowiedz #50 : Luty 06, 2012, 04:47:50 pm » |
|
|
|
|
|
pozdrawiam, maciek
|
|
|
rafi
Członkowie klubu
Weteran
|
|
« Odpowiedz #51 : Luty 06, 2012, 05:26:44 pm » |
|
Rzeczywiście - niezły patent... A tak przy okazji - jak otworzyłem stronę tamtego forum w IE, to nie pokazały mi się tamte zdjęcia. Dopiero zobaczyłem je na Chromie. Ktoś wie dlaczego tak jest?
|
|
|
|
"Nie chodzi o to, żeby zmieniać świnie przy korycie, tylko żeby im zabrać koryto." JKM
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #52 : Luty 07, 2012, 10:20:02 am » |
|
Jak raz na stronie Warlorda oglądałem paczkę "strat" i myślałem, czy by nie ściągnąć. Jeżeli mielibyśmy to zastosować tak jak w linku, to musiałoby być chyba do oznaczania zmęczenia -tylko, że to może być bardzo duże, trzeba by zrobić po prostu wymienną karteczkę, bo na obrotowej "20" może się nie zmieścić.
|
|
|
|
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #53 : Marzec 10, 2012, 10:14:40 am » |
|
Skończony pierwszy legion. Dałem mu na vexillum numer VII, wzorując się na oznakach IX. Zdjęcia nie są najlepsze, bo robione w oświetleniu klubowym, ale pogląd jest. Mam wrażenie, że na żywo są ładniejsi.
|
|
|
|
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #54 : Marzec 10, 2012, 10:18:46 am » |
|
I trochę zbliżeń.
|
|
|
|
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #55 : Marzec 10, 2012, 10:20:10 am » |
|
I jeszcze kilka.
|
|
|
|
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #56 : Marzec 13, 2012, 10:37:35 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
maciek
|
|
« Odpowiedz #57 : Marzec 14, 2012, 08:41:14 am » |
|
Styl piękny, to prawda. Ale zwróć uwagę, że on nie łoszuje figurek, ale cieniuje "czystymi" kolorami.
|
|
|
|
pozdrawiam, maciek
|
|
|
Adam
Administrator
Weteran
|
|
« Odpowiedz #58 : Marzec 14, 2012, 05:52:09 pm » |
|
Dlatego nie mówię, że ja tak pomaluję, ale podoba mi się. Zresztą nie wykluczam, że stu albo dwustu takich byłoby nużące na makiecie - są za bardzo spod igły i kontrast z bardziej "bojowymi" mógłby nie wyjść dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Pawel Chrzanowski
|
|
« Odpowiedz #59 : Marzec 20, 2012, 01:24:08 pm » |
|
A Kartagina musi byc zniszczona P.
|
|
|